Al ruim 50 jaar zorgen wij voor gezellig eten en drinken met persoonlijke aandacht. Het Witte Paard kan veel voor u verzorgen: zowel de aankleding als de volledige catering. Wij komen graag met u in contact om u te ontzorgen, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. De keuze is aan u.

FEEST OP LOCATIE

Het Witte Paard helpt u graag met het organiseren van een feest op locatie. Hiervoor hebben wij stoelen, (sta-)tafels, tenten, barren, podia en kunnen wij samen met u muziek en geluid regelen. Naast de aankleding van uw feest kunnen wij ook de volledige catering voor u organiseren.
Voor het eten kunt u kiezen uit verschillende buffetten (link naar buffetten) maar kunt u ook een geheel eigen buffet samenstellen. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

BUFFETTEN

Wilt u een buffet voor een feest, verjaardag, bijeenkomst of wilt u zomaar zonder een speciale gelegenheid? Bij Het Witte Paard is van alles mogelijk. Hieronder kunt u ons aanbod bekijken, maar u kunt ook een geheel eigen buffet samenstellen. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.